Bekijk ook:
Ga naar NOESK.com

Geen producten in de winkelwagen

 

 

Persoonlijk advies? Bel ons op 0488 - 760 999

Interesse?
Neem met ons op!

contact

 

0488 760 999
info@noesk.com

Of kom eens langs:
Tielsestraat 85c
4043 JR  Opheusden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
7.00 uur - 17.30 uur
(pauze tussen 12.30 en 13.00 uur)

Zaterdag: 
7.00 uur - 12.00 uur

NOESK voor particulieren

 

Houten schuren, tuinhuizen, poorten, landhekken en veranda’s. Zomaar een greep uit de ambachtelijke werkstukken die we maken. Geen standaardpakketten, maar nostalgisch maatwerk. Ons hout is net even dikker en van betere kwaliteit. Samen met robuust hang- en sluitwerk en een perfecte afwerking voegt ons maatwerk echt iets toe aan uw huis en tuin. 

NOESK is hét adres voor maatwerk van degelijk kwaliteitshout. Zo kunt u bij ons ook terecht voor houten dierenverblijven, robuuste speeltoestellen, omheiningen, carports of gebintcontructies op maat voor woningen, schuren en bijgebouwen. We realiseren 'uw' unieke bouwwerk volledig aan de hand van uw wensen. En wij weten uit ervaring dat het mooier wordt wanneer de beste materialen gebruikt worden.

 

Houten gebintconstructies voor woningen, schuren en bijgebouwen

Uw houten schuur wordt een unieke, nostalgische eyecatcher wanneer u deze laat vervaardigen met authentieke gebinten. De klassieke uitstraling kunt u volledig zelf bepalen. Diverse maten eiken balken vormen de basis van de constructie van uw houten schuur. Bovendien zijn de 'oude' pen- gat verbindingen enorm duurzaam en sterk. Dat betekent overigens niet dat een moderne houten schuur niet tot de mogelijkheden behoort. Een moderne schuur krijgt karakter door gebruik te maken van houten gebintconstructies. NOESK bouwt al jaren houten schuren op deze ambachtswijze en is gespecialiseerd in de klassieke bouw met de houten gebinten.

Lees meer over houten gebintconstructies →

 

 

Schuren

NOESK bouwt maatwerk houten bijgebouwen, schuren, overkappingen, tuinhuizen, carports en garages. En u kunt alles zelf bepalen. Van houtsoort tot kleur en van kozijnen tot dakbedekking. Het moet úw schuur worden. Voor onze schuren maken wij uitsluitend gebruik van het beste hout en de nieuwste technieken.

Bekijk meer schuren en houten bijgebouwen →