Bekijk ook:
Ga naar NOESK.com

Geen producten in de winkelwagen

 

 

Persoonlijk advies? Bel ons op 0488 - 760 999

Interesse?
Neem met ons op!

contact

 

0488 760 999
info@noesk.com

Of kom eens langs:
Tielsestraat 85c
4043 JR  Opheusden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
7.00 uur - 17.30 uur
(pauze tussen 12.30 en 13.00 uur)

Zaterdag: 
7.00 uur - 12.00 uur

Houten poorten met poort automatisering

“Wij waren het beu om elke keer ons houten hek zelf te openen.”

Uw tuin- of erfpoorten automatisch openen of sluiten? NOESK levert robuuste poortaandrijvingen en verzorgt volledige poortautomatisering. Er wordt gebruik gemaakt van veilige, geruisloze en comfortabele Genius Poortautomatisering. Naast elektro-mechanische aandrijvingen is er een ruime keuze uit accesoires zoals afstandsbedieningen en fotocellen. Maar ook codepanelen, intercomsystemen, signaallampen, automatische elektrosloten en nog veel meer. Willemsen levert in elke situatie een passende onopvallende oplossing. Deze oplossingen nemen een minimum aan ruimte in beslag. De Genius poortautomatisering staat bekend vanwege de uitzonderlijke Italiaanse kwaliteit en levensduur. Met Genius biedt NOESK u optimaal gemak bij het openen van schuifpoorten en draaipoorten.

Veel mensen kiezen automatisering voor houten poorten uit gemaksoverwegingen. Maar een elektrische poort is ook nog eens ontzettend veilig. Doordat het altijd mogelijk is om de poort vrij te geven is het ook mogelijk om gebruik van uw poort te maken in noodgevallen zoals stroomuitval of brand. 

Onderstaand vind u enkele voorbeeld poortaandrijving kits. Alle oplossingen zijn naar wens uit te breiden met opties zoals afstandsbedieningen en sensoren. De tijd dat de poort openstaat of het op afstand open van uw houten poorten, alles is mogelijk. Door het flexibele systeem is uitbreding altijd mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus vraag gerust om een vrijblijvend advies! NOESK is dé specialist als het gaat om houten poorten met een geautomatiseerd systeem. Hieronder vindt u een aantal veel gebruikte oplossingen. 

 

 • Opbouw poortaandrijving

  Product Prijs
  Luxo automatisering € 1.650,00 
  Complete set fotocelbeveiliging € 275,00
  Maatwerk beugelset € 75,00
  Extra handzenders € 45,00 

   

  Meer informatie aanvragen →

 • Grondinbouw poortaandrijving

  Product Prijs
  Cubic 6 € 2.650,00 
  Complete set fotocelbeveiliging € 275,00
  Extra handzenders € 45,00 

   

  Meer informatie aanvragen →