Bekijk ook:
Ga naar NOESK.com

Geen producten in de winkelwagen

 

 

Persoonlijk advies? Bel ons op 0488 - 760 999

Interesse?
Neem met ons op!

contact

 

0488 760 999
info@noesk.com

Of kom eens langs:
Tielsestraat 85c
4043 JR  Opheusden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
7.00 uur - 17.30 uur
(pauze tussen 12.30 en 13.00 uur)

Zaterdag: 
7.00 uur - 12.00 uur

Houten poorten en landhekken

“We konden gewoon in de werkplaats komen kijken hoe onze landhekken met de hand gemaakt werden.”

De robuuste en handgemaakte eikenhouten poorten, landhekken en tuinhekken maken we helemaal op maat. Van de houtsoort die u kiest: robuust eikenhout - of het schitterende padouk. Beide houtsoorten hebben hun eigen uitstraling. Daar hebben we goede ideeën over. Ideeën die we graag met u delen. Of u nu particulier bent of bijvoorbeeld hovenier. Nadat we in onze werkplaats uw maatwerk landhek/ tuinhek met zorg hebben gemaakt, plaatsen we dit stuk vakwerk op locatie. Of u kiest ervoor het heek zelf te plaatsen: wij zorgen dat de bijpassende houten palen en het hang- en sluitwerk worden meegeleverd.

De houten poorten moeten robuust en degelijk zijn. daarom gebruiken wij alleen het allerbeste kwaliteitshout voor onze houten poorten. NOESK bouwt diverse varianten als het gaat om houten landhekken. Niet ieder hek is geschikt voor elke toepassing. Daarom levert NOESK graag maatwerk. Hieronder vindt u een overzicht meet de meest gebruikte typen en gangbare afmetingen. Neem gerust contact op voor meer informatie! In onze werkplaats in Opheusden kunnen wij u alles vertellen over de meest geschikte oplossing voor uw situatie!
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Alle poorten worden compleet geleverd met bijpassende palen en beslag. Prijzen voor montage, transport en automatisering op aanvraag. De vermelde prijzen gelden vanaf 01 april 2021.

 • Slagboom

  De welbekende slagboom zoals op menig landgoed en boswachterij te zien is. Wordt onbehandeld geleverd, compleet met zeer zwaar afsluitbaar hang- en sluitwerk en 3 palen van 20 x 20 cm. Ook leverbaar in Padouk (prijs +40%).

  Product Prijs
  Doorgang 3.00 meter € 900,00
  Doorgang 4.00 meter € 950,00
  Doorgang 5.00 meter € 1000,00 

  Meer informatie aanvragen →