Bekijk ook:
Ga naar NOESK.com

 

 

Persoonlijk advies? Bel ons op 0488 - 760 990

Interesse?
Neem met ons op!

contact

 

0488 760 990
info@willemsenhout.nl

Of kom eens langs:
Tielsestraat 85c
4043 JR  Opheusden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
7.00 uur - 17.30 uur
(pauze tussen 12.30 en 13.00 uur)

Zaterdag: 
7.00 uur - 13.00 uur

Webshop:
willemsenhoutshop.nl

Gebintconstructies woning

“Zo'n woning vindt men eigenlijk nergens...”

Een huis gaat pas echt leven wanneer u uw eigen stempel erop drukt. Willemsen Hout ontwikkeld houten constrcuties voor woningen waarbij de gebinten de basis vormen. Tussen, op en tegen de houten balken, spanten en gordingen worden de muren, plafonds en daken bevestigd. Wanneer het huis staat kan ook de afwerking weer van hout zijn.

De mogelijkheden zijn enorm. Niet voor niets dat houten huizen weer erg in trek zijn. Het bouwen daarvan is duurzaam en stevig. Bovendien geeft het een unieke uitstraling die nergens anders meer te vinden is. Soms wordt er gekozen om naderhand oude balken te gebruiken, ter decoratie. Maar ook de mogelijkheden voor complete bouw zijn voorhanden.

Wanneer u een bestaand huis heeft dan is ook daar de mogelijkheid om het renoveren met houten geninten uit te voeren. Met precisie en vakmanschap worden de balken ingemeten, vervaardigd en geplaatst. Maar op die wijze kunt u ook houten gebinten toepassen omdat u de warme uistraling en de sfeer die het geeft zo mooi vindt. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw situatie.