Bekijk ook:
Ga naar NOESK.com

Geen producten in de winkelwagen

 

 

Persoonlijk advies? Bel ons op 0488 - 760 999

Interesse?
Neem met ons op!

contact

 

0488 760 999
info@noesk.com

Of kom eens langs:
Tielsestraat 85c
4043 JR  Opheusden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
7.00 uur - 17.30 uur
(pauze tussen 12.30 en 13.00 uur)

Zaterdag: 
7.00 uur - 12.00 uur

Gebintconstructies bijgebouwen

“We wilden graag een strakke schuur met ruimte om buiten te kunnen zitten.”

Om een stevige houten schuur te bouwen is vakmanschap nodig. Vakmanschap die meestal niet uit een fabriek komt, maar een gevolg is van jarenlange ervaring. NOESK heeft al een groot aantal houten schuren gebouwd en is gespecialiseerd in de klassieke bouw met de houten gebinten.

Dat betekent overigens niet dat een moderne houten schuur niet tot de mogelijkheden behoort. Een moderne schuur krijgt karakter door gebruik te maken van houten gebintconstructies. Deze constructie waarbij houten verbindingen worden gebruikt heeft zich in de loop der eeuwen bewezen als een zeer solide en oersterke manier van bouwen.

Vanuit de werkplaats in Opheusden worden de gebinten, die de basis voor uw schuur vormen, getekend en met de hand vervaardigd. Zodoende weten de houtbouwers zeker dat alles klopt en past. Wanneer alle onderdelen klaar zijn worden deze getransporteerd naar de plaats van bestemming. Daar worden deze gebinten door dezelfde bouwers in elkaar gebouwd tot de constructie van uw houten schuur. Bij de afwerking heeft u kunnen kiezen om dit 'houten frame' strak af te werken of zichtbaar te laten.

De afwerkingsmogelijkheden zijn enorm. Van rieten kap of pannendak tot aan gemetselde muren of gepotdekselde planken, het kan allemaal. Bovendien kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld het schilderwerk en de elektra door ons te laten doen of dat u dit zelf wilt. Het gaat erom dat de schuur die u laat maken ook echt uw schuur is. En dat wordt die alleen wanneer u over alle facetten uw wensen kunt kenbaar maken. En heeft u even geen inspiratie of een speciale oplossing nodig? NOESK denkt graag met u mee!

Lees meer over houten gebintconstructies op NOESK.com →