Bekijk ook:
Ga naar NOESK.com

 

 

Persoonlijk advies? Bel ons op 0488 - 760 990

Interesse?
Neem met ons op!

contact

 

0488 760 990
info@willemsenhout.nl

Of kom eens langs:
Tielsestraat 85c
4043 JR  Opheusden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
7.00 uur - 17.30 uur
(pauze tussen 12.30 en 13.00 uur)

Zaterdag: 
7.00 uur - 13.00 uur

Webshop:
willemsenhoutshop.nl

Houten schuren en bijgebouwen

“Sinds we een veranda met een keuken hebben leven we meer buiten dan binnen.

Een landelijke houten schuur, houten overkapping, garage met een houten veranda, of een houten schuur met een intern een veranda? Of denkt u aan een houten kapschuur, houten dierenverblijf of houten aanbouw? Wilt u een rieten dak, houten dak of dakpannen op uw bouwwerk? Het is maar net welke sfeer u beoogt. Houtconstructie en dakbedekking vormen samen met hang- en sluitwerk een smaakvol geheel.

Willemsen hout bouwt houten schuren met veel passie en vakmanschap. Dat zorgt ervoor dat uw houten schuur niet zomaar een schuur wordt. Een houten schuur van Willemsen Hout springt er op alle fronten uit. Door jarenlange ervaring met houtbouw weten wij als geen ander voor iedere wens en elk probleem een praktische oplossing te bedenken. Een functionele oplossing, maar ook zeker een mooie. Want Willemsen Hout levert kwaliteit. Alleen de beste houten schuren zijn goed genoeg!

Neem eens contact op met Willemsen Hout. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden qua houten schuren en houten bijgebouwen. Termen zoals houten gebinten, pen/gat constructies, Douglas potdekselplanken, eiken houten staanders of Douglas staanders en Red Ceder hout komen binnen handbereik door de nostalgische bouwwijze van Willemsen Hout. Op onze pagina ‘gebinten’ krijgt u een indruk van de enorme hoeveelheid mogelijkheden. Vraag om een vrijblijvend advies en prijsopgave!

Foto's

Compacte gescheiden berging met 2 deuren
Houten schuur met garages en open spant
Tuin met compacte houten berging
Houten karreschuur met rode pannen