Bekijk ook:
Ga naar NOESK.com

 

 

Persoonlijk advies? Bel ons op 0488 - 760 990

Interesse?
Neem met ons op!

contact

 

0488 760 990
info@willemsenhout.nl

Of kom eens langs:
Tielsestraat 85c
4043 JR  Opheusden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
7.00 uur - 17.30 uur
(pauze tussen 12.30 en 13.00 uur)

Zaterdag: 
7.00 uur - 13.00 uur

Webshop:
willemsenhoutshop.nl

Houten schuren en hooibergen

“Vanuit de omgeving kregen wij veel complimenten over het fraaie uitzicht.”

Er zijn veel typen houten schuren, bijvoorbeeld de hooiberg. Wat wilt u erin kwijt? En vooral: welke sfeer moeten houten schuren, hooibergen, kapschuren, overkappingen, veranda's of tuinhuizen uitstralen? Voor de dakbedekking van hooibergen wordt veel gekozen voor een rieten dak, dakpannen, shingles of een combinatie hiervan. Hooibergen zijn te verkrijgen in allerlei maten. Zo bouwt Willemsen Hout kleine losstaande houten hooibergen, bijv. voor een prieel of dierenverblijf . Maar ook een complete houten hooiberg, waarvan het onderste gedeelte als schuur of opbergplaats kan worden gebruikt. Er is veel te kiezen op constructiegebied.

Willemsen Hout heeft jarenlange ervaring met het bouwen van houten hooibergen en houten schuren. Het predikaat Willemsen Hout mag pas gedragen worden als de houten schuur ook echt perfect is. Of de hooiberg nu op een boerderij staat of gewoon in het land. De beste kwaliteit is de voorwaarde voor een houten schuur van Willemsen Hout.

Er zijn allerlei combinaties mogelijk. Zo kan een hooiberg ook worden opgetrokken uit een stuk gemetseld steenwerk, en vervolgens uit een houten wand: gepotdekseld, rabatwerk met messing en groef of met halfhoutse overdekking. Wij schetsen de mogelijkheden. U kiest. De sfeer van uw houten schuur, hooiberg, kapschuur, overkapping, veranda, garage of tuinhuis wordt bepaald door onze nostalgische bevestigingstechnieken, hang- en sluitwerk en gebintconstructies. Kom langs en laat u inspireren en informeren over de mogelijkheden.

Foto's

Houten hooiberg met rieten dak
Hooiberg met interne garage in nostalgisch zwarte uitvoering
Landelijke hooiberg met houten afscheidingen ten behoeve van schuilplaats schapen
Hooiberg met open achterzijde
Grote houten hooiberg boven houten schuur
Hooiberg met dierenverblijf
Compacte houten hooiberg
Houten hoooiberg tussen de bomen
Mini hooiberg met kippenhok
Landelijke houten hooiberg op boerderij