Bekijk ook:
Ga naar NOESK.com

 

 

Persoonlijk advies? Bel ons op 0488 - 760 990

Houthandel

Bij Willemsen Hout in Opheusden kunt u terecht voor allerlei houtsoorten, zoals Eiken hout, Kastanje hout, Lariks en Douglas. In de houthandel ligt het allemaal op voorraad: bouwhout en tuinhout, rond hout, ronde en vierkante palen, planken enz. In alle veel voorkomende houtafmetingen.

Bij Willemsen Hout kunt u terecht voor:

 • Tuinhout
 • Timmerhout
 • Bouwhout
 • Hardhout
 • Bouwmaterialen
 • Boompalen, boomband en boombandspijkers
 • Tuinschermen
 • Bevestigingsmaterialen
 • Verf

Willemsen Hout heeft een zagerij, en levert desgewenst zaagwerk op maat. Op verzoek bezorgt Willemsen het op de locatie die u wenst, of kunt u gebruik maken van de aanhangwagens van Willemsen. Vraag gerust eens naar onze scherpe prijzen en mogelijkheden. Informeer ook gerust eens naar ons milieu vriendelijk hout en de milieu bewuste aanpak van Willemsen Hout.

Bestel uw producten nu gemakkelijk online via WillemsenHoutshop.nl

 • Serie Rocky Mountain speeltoestellen

  Robuust en duurzaam 
  De speeltoestellen van Willemsen Hout hebben een robuuste constructie en kunnen jarenlang intensief gebruik gemakkelijk weerstaan. De constructie is universeel en kan uitgerust worden met toebehoren voor heel jonge kinderen, maar is ook bestand tegen het stoeigeweld als ze wat groter zijn. Zowel hout als bevestigings- materiaal zijn degelijk en duurzaam. Door duurzaam- heid en de universele bouw gaan de speeltoestellen jarenlang mee 

  Veilig en verantwoord 
  Alle onderdelen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Dit geldt voor zowel het hout als de bevestigingsmaterialen. De constructie waarborgt veilig speelplezier. Met betrekking tot de grondstoffen wordt er verantwoord gekozen. Het hout komt uit duurzaam beheerde bossen en is voorzien van het KOMO-certificaat. 

  Flexibel 
  Door verschillende aanbouwmogelijkheden kunt U, als kinderen opgroeien, het toestel mee laten groeien. En door het toebehoren bij opgroeiende kinderen aan te passen, is jarenlang speelplezier gewaarborgd. 

  Alle speeltoestellen worden compleet geleverd zonder de toebehoren zoals op dit blad aangegeven. U kunt uit het grote assortiment speeltoebehoren uw eigen keuze maken. De toestellen worden standaard geleverd met schommelhaken, bevestigingsmaterialen en montagehandleiding.

  Download de brochures van onze speeltoestellen:

  Meer informatie aanvragen →

 • Engels schapenraster

  Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een mooie houten afscheiding of omheining. Afhankelijk van het doel, de uitstraling en natuurlijk het budget kunnen wij altijd een passende afscheiding van hout voor u maken. Eventueel in combinatie met een mooie houten toegangspoort of houten landgoedpoort.

   

  Behandeling

  Al onze afscheidingen en omheiningen worden natuurlijk gemaakt van onbehandeld of behandeld duurzaam hout:robuust Eiken, Lariks, Douglas hout, Red Ceder, hardhout. Wilt u uw houten omheining of afrastering toch willen behandelen. Wij delen onze ervaring en die van onze opdrachtgevers graag met u!

  Engelse latafstand 8-10cm

  Franse latafstand 4-5cm

  Kastanje palen diversen lengtes.

  Bel ons voor de actuele voorraad.

  Meer informatie aanvragen →

 • Buitenmeubilair en landschapsmeubilair

  Willemsen Hout levert allerlei meubilair voor bossen, landschappen of parken. Bij parkmeubilair en landschapsmeubilair kunt u denken aan bijv.: houten parkbanken, picknick tafels, schommelbanken, etc. Parkmeubilair van Willemsen Hout is duurzaam en ergonomisch afgewerkt. Het parkmeubilair kent vele toepassingen en indelingen.

  Willemsen Hout levert naast standaard parkmeubilair zoals parkbanken en picknicktafels, ook maatwerk oplossingen. Hierbij kunt u denken aan vlonders, bruggetjes, boombanken, passende parkbank afmetingen, parkmeubilair in de door u gewenste kleur en alle beschikbare houtsoorten.

  Willemsen Hout kiest veelal voor eiken parkmeubilair: duurzaam en robuust! Daarnaast levert Willemsen meubilair in Robinia, Lariks en Douglas. Door de keuze van hout kiest u direct voor milieuvriendelijk parkmeubliair. Willemsen mag met trots diverse gemeenten, provinciale landschappen en natuur- beheerorganisaties tot de klantenkring rekenen.

   

  Download de brochure met ons assortiment tuinmeubelen (PDF)

  Meer informatie aanvragen →

 • Boompalen, boomband en boombandspijkers

  Boompalen zijn de idealen palen om (net geplante) bomen overeind te houden. Ook worden boompalen wel toegepast bij lindes om als ondersteuning voor de lei-vormen te dienen. Bij Willemsen Hout ligt een grote voorraad boompalen. Verkrijgbaar in allerlei diameter en lengtes. Voorzien van een punt aan de dikke zijde, waardoor de palen veel kracht kunnen opvangen. Vraag gerust om meer informatie!

  Meer informatie aanvragen →

 • Bevestigingsmaterialen

  Bij ons vindt u ook het duurzame en meest geschikte bevestigingsmateriaal. Roestvrijstalen schroeven, handig beslag voor schuttingelementen en een uitgekiend clipsysteem om vlonderdelen te bevestigen. Zo geeft u uw vlonder net die afwerking waarmee deze zich onderscheidt! Vraag naar alle mogelijkheden!

  Meer informatie aanvragen →

 • Verf

  Restol ® is een vertrouwde naam voor het afwerken van hout dat in weer en wind wordt toegepast. De merkproducten van Willemsen Hout worden al jarenlang met een Restol ®-systeem afgewerkt. Restol ® heeft een bewezen staat van dienst onder de zwaarste omstandigheden in het wispelturige Hollandse klimaat.

  Restol ® Houtolie
  Restol ® Houtolie beschermt hout met een transparante kleurlaag in weer en wind. Restol ® wordt veel toegepast voor het op kleur brengen van nieuw, maar ook van verweerd of vergrijsd tuinhout. Restol ® is gemakkelijk aan te brengen en heeft een hoog uitstrijkvermogen. Het heeft een hoog vastestofgehalte, is daarom sterk en bladdert vrijwel niet.
  Restol ® Houtolie is leverbaar in twintig transparante kleuren.

  Download brochures

   

  Hermadix - innovatief en milieubewust

  Bij Hermadix staat het belang van mens, milieu en kwaliteit voorop. Daarom heeft Willemsen Hout gekozen om ook deze verven aan te bieden. De hoogwaardige verven, beitsen en lakken bevatten geen schadelijke oplosmiddelen maar zijn watergedragen. de duurzame producten van Hermadix kennen een zeer lange levensduur, geven geen hinderlijke verflucht en zijn gemakkelijk te gebruiken. Zowel de professionele schilder als de doe-het-zelver kent Hermadix een ruim assortiment. Willemsen Hout licht u graag voor over de mogelijkheden en verschillende typen verven, lakken, beitsen, coatings en oliën.

  Meer informatie aanvragen →

 • Tuin- en timmerhout

  Of u nu planken, latten, balken, palen of andere profielen zoekt, Willemsen levert meestal direct uit voorraad! Rond, vierkant, rechthoekig of op maat? Geen probleem, informeer bij Willemsen Hout of bekijk hieronder het complete assortiment:

  Download de brochure met ons assortiment tuin- en timmerhout (PDF)

  Meer informatie aanvragen →

 • Tuinschermen

  Willemsen heeft een groot standaard en op maat gemaakt programma tuinschermen.  Binnen dit programma vallen ook o.a.  Engels schapen raster, wilgenafscheidingen, natuur matten afscheidingen, etc. Informeer naar alle mogelijkheden.

  Download de brochure met ons assortiment Tuinschermen (PDF)

  Meer informatie aanvragen →

Contact

Interesse?
Neem met ons op!

contact

 

0488 760 990
info@willemsenhout.nl

Of kom eens langs:
Tielsestraat 85c
4043 JR  Opheusden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
7.00 uur - 17.30 uur
(pauze tussen 12.30 en 13.00 uur)

Zaterdag: 
7.00 uur - 13.00 uur

Webshop:
willemsenhoutshop.nl