Bekijk ook:
Ga naar NOESK.com

Geen producten in de winkelwagen

 

 

Persoonlijk advies? Bel ons op 0488 - 760 999

Interesse?
Neem met ons op!

contact

 

0488 760 999
info@noesk.com

Of kom eens langs:
Tielsestraat 85c
4043 JR  Opheusden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
7.00 uur - 17.30 uur
(pauze tussen 12.30 en 13.00 uur)

Zaterdag: 
7.00 uur - 12.00 uur

NOESK voor architecten

 

Als architect of stylist bent u altijd op zoek naar unieke elementen in uw ontwerp. Elementen die robuust en tijdloos zijn, en een echte eyecatcher. Klassieke, met de hand vervaardigde, houten gebinten zijn dit bij uitstek. Vanuit onze werkplaats in Opheusden worden de onze constructies met gebinten getekend en met de hand vervaardigd. Zodoende weten de houtbouwers zeker dat alles klopt en past. Wanneer alle onderdelen klaar zijn worden deze getransporteerd naar de plaats van bestemming. Daar worden deze gebinten door dezelfde bouwers, of natuurlijk door uzelf of uw aannemer, in elkaar gebouwd tot de constructie van uw houten schuur, woning of bijgebouw. Bij de afwerking heeft u kunnen kiezen om dit 'houten frame' strak af te werken of zichtbaar te laten. 
 

Houten gebintconstructies voor woningen, schuren, veranda's of carport

Een houten schuur, carport of veranda krijgt een unieke, nostalgische uitstraling wanneer u deze laat vervaardigen met authentieke gebinten. De klassieke uitstraling en kleurstelling kunt u volledig zelf bepalen. Diverse maten eiken balken vormen de basis van de constructie. Bovendien zijn de 'oude' pen-gat verbindingen enorm duurzaam en sterk. Dat betekent overigens niet dat een moderne houten schuur niet tot de mogelijkheden behoort. Een moderne schuur krijgt karakter door gebruik te maken van houten gebintconstructies. NOESK bouwt al jaren houten schuren op deze ambachtswijze en is gespecialiseerd in de klassieke bouw met de houten gebinten. Op basis van de tekening van uw moderne schuur kunnen wij u adviseren en helpen bij de inpassing van houten gebinten om het geheel een klassieke en chique uitstraling te geven. 

Lees meer over houten gebintconstructies →

 

 

Volledige houten bijgebouwen, tuinhuizen en schuren

Wij bouwen houten bijgebouwen, schuren, overkappingen, tuinhuizen, carports en garages volledig op maat. U kunt alles zelf bepalen, van houtsoort tot kozijnen en dakbedekking; wij maken het. Voor onze schuren maken wij uitsluitend gebruik van het beste hout en de nieuwste technieken. Indien gewenst plaatsen wij de schuur op locatie, of we leveren het geheel als maatwerk bouwpakket. 

Lees meer over onze houten bijgebouwen → 

 

Houten landhekken en toegangspoorten

Wij vinden dat nostalgische, houten landhekken en toegangspoorten echt iets toe moeten voegen aan een weide, pand of tuin. Daarom maken we exclusief maatwerk houten poorten met een minimale dikte van 7 centimeter. Het moet robuust en authentiek ‘smoelen’. Wij maken toegangspoorten in elke stijl en van diverse soorten hout, zoals tropisch hardhout of eikenhout? Aan u de keuze om het hout onbehandeld te laten omwille van de authenticiteit of het hout op kleur te brengen met beits of olie. Keuzes waarbij wij u natuurlijk graag adviseren. 

Bekijk meer landhekken en toegangspoorten →