Bekijk ook:
Ga naar NOESK.com

Geen producten in de winkelwagen

 

 

Persoonlijk advies? Bel ons op 0488 - 760 999

Interesse?
Neem met ons op!

contact

 

0488 760 999
info@noesk.com

Of kom eens langs:
Tielsestraat 85c
4043 JR  Opheusden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
7.00 uur - 17.30 uur
(pauze tussen 12.30 en 13.00 uur)

Zaterdag: 
7.00 uur - 12.00 uur

NOESK voor aannemers

 

NOESK kan u als aannemer van A tot Z ondersteunen: van het maken van de tekening tot het voorbereiden en monteren van de constructie. Daarnaast kunt u bij NOESK terecht voor al uw kwaliteitshout. Wij weten uit ervaring dat het mooier wordt wanneer de beste materialen gebruikt worden. Als houthandel kopen we het hout zelf in. Tropisch hardhout, Douglashout en Eikenhout. Balken, gebinten en tuinhout: een groot aantal afmetingen en houtsoorten zijn voorradig. Een uitkomst voor hoveniers, bouwbedrijven of aannemers. Daarnaast bieden we extra service en comfort met onze verhuurservice.

Aannemers weten ons met name te vinden voor de uitvoering van het voorbereidende werk: zo kunnen wij complete (dak)constructies en gebinten in de werkplaats van NOESK op maat voor u maken. Ook maken wij houten gebintconstructies op maat voor woningen, schuren, bijgebouwen, veranda’s, carports, luifels of aanbouw. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
 

Houten schuren en bijgebouwen

Wij bouwen houten bijgebouwen, schuren, overkappingen, tuinhuizen, carports en garages volledig op maat. U kunt alles zelf bepalen, van houtsoort tot kozijnen en dakbedekking; wij maken het. Voor onze schuren maken wij uitsluitend gebruik van het beste hout en de nieuwste technieken. Indien gewenst plaatsen wij de schuur op locatie, of we leveren het geheel als maatwerk bouwpakket.

Bekijk meer schuren en houten bijgebouwen →
 

Houten gebintconstructies voor woningen, bijgebouwen, veranda's en carports

Een houten schuur, carport of veranda wordt een unieke, nostalgische eyecatcher wanneer u deze laat vervaardigen met authentieke gebinten. De klassieke uitstraling en kleurstelling kunt u volledig zelf bepalen. Diverse maten eiken balken vormen de basis van de constructie. Bovendien zijn de 'oude' pen- gat verbindingen enorm duurzaam en sterk. Dat betekent overigens niet dat een moderne houten schuur niet tot de mogelijkheden behoort. Een moderne schuur krijgt karakter door gebruik te maken van houten gebintconstructies. NOESK bouwt al jaren houten schuren op deze ambachtswijze en is gespecialiseerd in de klassieke bouw met de houten gebinten. Op basis van de tekening van uw moderne schuur kunnen wij u adviseren en helpen bij de inpassing van houten gebinten om het geheel een klassieke en chique uitstraling te geven. 

Lees meer over houten gebintconstructies →
 

Vanuit de werkplaats in Opheusden worden de gebinten getekend en met de hand vervaardigd. Zodoende weten de houtbouwers zeker dat alles klopt en past. Wanneer alle onderdelen klaar zijn worden deze getransporteerd naar de plaats van bestemming. Daar worden deze gebinten door dezelfde bouwers, of natuurlijk door uzelf, in elkaar gebouwd tot de constructie van uw houten schuur. Bij de afwerking heeft u kunnen kiezen om dit 'houten frame' strak af te werken of zichtbaar te laten. Neem voor meer informatie of mogelijkheden contact met ons op.